Staan vir Jou Regte.!!

Vir die wat ons swart mede Suid Afrika bewonners ken sal weet dat hulle net reageer op instink en vrees, en dat swakheid hul sterk in hul gemoed. Die Afrikaner was nou te lank swak en slapgat ( jammer daar is nie n ander word daarvoor nie). Die ANC weet dat die slapgat Afrikaner alles net sal aanvaar. Die grondwet is daar om ons te beskerm maar ons word nog steeds afgelag want ons is slapgat!!. Die ergste van alles is ek is deel van die slapgat Afrikaners.
Nou se ek vandag vir die Christen Afrikaners ek sal eerste stref in n stryd om hierdie land te beskerm teen die uitwissing van Jesus en ons Afrikaner volk. Laat ons ,ons verlede sonder vrees onthou en vir die ……… wys wie ons is en waar ons vandaan kom en dat ons dit met ons lewens sal beskerm. Maar voor dat jy my oordeel of aksie neem gaan lees weer die opdragte van God aan Isreal toe hulle Kanaan mos oorneem . Het ons voorvaders dit gedoen het ons nie vandag al hierdie problem gehad nie. Mooi praat om n tafel het en sal nooit werk nie, Ja daar is van hulle wat nog saam met ons sal veg, maar onthou bloed is dikker as water.
Afrikaners as ons nie bereid is om vir Jesus te sterf nie dat moed hulle ons maar almal uitmoor !!!!……………………………..???

(So ontvang van K. Meyer op 6 November)

Deel op sosiale media:

Leave a Reply